Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Sunde og funktionelle boliger

GI støtter projekter der har fokus på de udfordringer som knytter sig til sunde og funktionelle boliger. GI kan blandt andet støtte projekter der kan forbedre tilgængelighed og indeklima i boligen og materialer og bygningers bæredygtighed.
​Sunde og funktionellen boliger er vigtigt for alle mennesker. Det gælder både for dem som bor i boligerne, dem som ejer dem, eller de mennesker som på anden vis færdes i bygningerne. Der er mange forhold som har betydning for om boliger er sunde og funktionelle – nogen er målbare mens andre er afhængig af den enkeltes behov og oplevelser.

GI vil gerne bidrage til, at der vedvarende er fokus på de udfordringer som knytter sig til sunde og funktionelle boliger. Der kan være behov for ny viden, afprøvning af ting i praksis eller oplysning og information.

Eksempler på GI støttede projekter inden for dette program:
Skimmel.dk henvender sig primært til beboere i landets almene boliger samt i det private udlejningsbyggeri med nyttig information om skimmelsvampe. Projektejer SBi, finansieret af Landsbyggefonden og GI.
Naborøg, et projekt der skal undersøge muligheden for at reducere generende lugte og skadelige partikler, der er knyttet til naboens aktiviteter, fx rygning, madlavning, røgelse m.m. Projektet har særligt fokus på sundhedsskadelige stoffer og kræftfremkaldende partikler der dannes ved tobaksrygning, og som kan vandre gennem lejlighedsskellene i etageejendomme.

Projektejer SBi, finansieret af GI. ​
Grundejernes Investeringsfond
Ny Kongensgade 15
1472 København K

Tlf: 82 32 23 00

gi@gi.dk
sikkerpost@gi.dk

Mandag - Torsdag: 9-16
Fredag : 9-14

EAN nr.: 5798009811097
Ny Kongensgade 15
1472 København K

Tlf: 82 32 23 00

gi@gi.dk
sikkerpost@gi.dk

Mandag - Torsdag: 9-16
Fredag : 9-14

EAN nr.: 5798009811097