Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Planlæg vedligehold med GPV

Få overblik over vedligeholdelsen af dine ejendomme over en periode på 10 år
​​ Det er kompliceret at tilrettelægge langsigtet vedligeholdelsesarbejde optimalt, men GI's it-værktøj GPV hjælper dig med at få fokus på alle detaljer, og til at få forslag til vedligeholdelsesplaner. 
Værktøjet består af en række skemaer om bygningens dele. Skemaerne udfyldes af ejer eller administrator. På den måde tilvejebringes et datagrundlag, som sætter GI Planlæg Vedligehold i stand til at levere forslag til vedligehold og prisudregninger. Eksperter i renovering af ældre ejendomme har udviklet skemaerne, og de kommer rundt om alle væsentlige detaljer i en bygning.

Spar penge
Det er gammel lærdom, at du sparer penge ved at løse problemerne i opløbet. Alligevel må mange ejendomme igennem dyre renoveringsprojekter, fordi små problemer fik lov til at vokse sig store. Ofte fordi ejer eller administrator ikke var opmærksom på problemet. GI vil med dette nye initiativ slå et slag for, at de små problemer bliver løst før de vokser sig større. En strategi som vil tilgodese både ejere og lejere. 

Sådan kommer du i gang
Har du konto hos GI, kan du træffe aftale med en GI-tekniker. Så kan du træffe aftale om et besøg, hvor I sammen gennemgår ejendommen, og du ser hvordan man opretter sin ejendom i systemet GI Planlæg Vedligehold og indtaster oplysningerne. 
Når oplysningerne er indtastede, kan du skrive rapporter ud, som giver dig forslag til planlægning af vedligeholdelse af bygningen.

It-sikkerhed
Oplysninger om en ejendom er beskyttet med et password. Det betyder, at du skal logge på for at lægge data ind, trække data ud og arbejde med GI Planlæg Vedligehold.
Adgangen til værktøjet foregår via gi.dk. 

Grundejernes Investeringsfond
Ny Kongensgade 15
1472 København K

Tlf: 82 32 23 00

gi@gi.dk
sikkerpost@gi.dk

Mandag - Torsdag: 9-16
Fredag : 9-14

EAN nr.: 5798009811097
Ny Kongensgade 15
1472 København K

Tlf: 82 32 23 00

gi@gi.dk
sikkerpost@gi.dk

Mandag - Torsdag: 9-16
Fredag : 9-14

EAN nr.: 5798009811097